Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη διαδικασία της αρχής του σχεδιασμού ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι αυτός που έχει σηκώσει μανίκια, έχοντας μπροστά του μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια να κάνει το «τριφύλλι» πιο ανταγωνιστικό, δίχως, όμως, να υπάρχει οικονομική άνεση.

Οι «πράσινοι» θα παλέψουν με λίγα να φτιάξουν μια ομάδα, η οποία θα έχει μια βάση από τη χρονιά που πέρασε και θα προσπαθήσει. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε συγκεκριμένα νούμερα για το μεταγραφικό μπάτζετ, διότι τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, πέρα από την πρόθεση του «τριφυλλιού» να εξετάζει ποδοσφαιριστές των οποίων το κασέ δεν ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν από το πλέον σημαντικό θέμα, τώρα, που δεν είναι άλλο από τις αποχωρήσεις. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεφορτωθούν συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζουν και αυτά τα χρήματα που θα εξοικονομήσουν θα πάνε στις μεταγραφές, συν την όποια βοήθεια από τη διοίκηση…

Στόχος του Νίκου Νταμπίζα είναι να τελειώνει με Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» στις πρώτες του επαφές, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να βρουν ομάδα, κάτι που, βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει σύντομα. Αν δε συμβεί αυτό, τότε το «τριφύλλι» θα βρει τη φόρμουλα «σπασίματος» συμβολαίων με κάποια αποζημίωση στους παίκτες. Ο Μουνιέ παίρνει πάνω από 400.000 ευρώ ετησίως, ο Άλτμαν είναι στις 200.000 και ο Οικονόμου στις 170.000. Ολοι τους έχουν ένα χρόνο ακόμη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ