Stoiximan Super League

Η ειδική περίπτωση του Ελμπάζ και ο ντεφορμέ Ανιέτε

Κανένα θέμα αποχώρησης των Ελμπάζ και Ανιέτε δεν υπάρχει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αμφότεροι υπολογίζονται κανονικά από τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος καλείται να κάνει ειδική διαχείριση των δύο παικτών!

Τον… καλό του εαυτό καλείται να βρει ο Απόλλων Σμύρνης!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία αγνοεί τη νίκη από τον Οκτώβριο, από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο στο χορτάρι με αποτέλεσμα να υπάρχει… κατήφεια στην ομάδα. Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του καλούνται να τα βγάλουν πέρα, να παρουσιάσουν αρχής γενομένης με τον Παναθηναϊκό μια ανταγωνιστική ομάδα και να βάλουν όλους τους παίκτες στην εξίσωση.

Ένας από αυτούς είναι ο Έλι Ελμπάζ. Ο δεύτερος σκόρερ της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας, ωστόσο υπάρχει εξήγηση. Ο Ισραηλινός επιθετικός δεν έχει κάνει κανονική προετοιμασία ποτέ του και βγάζει προβλήματα φυσικής κατάστασης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια. Η περίπτωσή του θέλει ειδική διαχείριση ώστε να μην… καεί.

Όσον αφορά την περίπτωση του Αντόνιο Ανιέτε, υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Παράσχο. Ωστόσο, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ντεφορμέ και ο έμπειρος τεχνικός έχει επιλέξει να μην τον χρησιμοποιήσει στα τελευταία ματς, ώστε να τον… ταρακουνήσει. Φυσικά, ο Ανιέτε είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Απόλλωνα μεσοεπιθετικά και στην Ελαφρά Ταξιαρχία ποντάρουν πολλά πάνω του.

Την ίδια ώρα στον Απόλλωνα συνεχίζουν να εξετάζουν μεταγραφικούς στόχους για την κορυφή της επίθεσης και ελπίζουν μέχρι το τέλος του μήνα να βρουν τον εκλεκτό που θα σηκώσει το… βάρος στο σκοράρισμα.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x