Stoiximan Super League

Η επιστολή - απάντηση του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην επιστολή της Σούπερ Λίγκας αποστέλλοντας μια δική της επιστολή-πρόταση, την οποία και δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στην επιστολή της Σούπερ Λίγκας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με μια δική της επιστολή. Σε αυτή ο "Δικέφαλος του Βορρά" επισημαίνει ότι αρνήθηκε να υπογράψει, και απέστειλε εκείνη μια πρόταση για το "πώς" θα έπρεπε να έχει διαμορφωθεί η επιστολή αυτή.

Αναλυτικά αυτή η επιστολή έχει ως εξής…

«Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Η Λίγκα ζητάει επίσημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Η Λίγκα στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους. Ζητάμε από την ΚΕΔ ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική στους ορισμούς, την αξιολόγηση, την επιβράβευση αλλά και την τιμωρία τους, ώστε οι λίγοι να μην αμαυρώνουν τον κλάδο και τις θυσίες των πολλών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x