Champions League

Η ευκαιρία της Λέστερ να αναστρέψει το κλίμα

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πιστεύει πως ένα θετικό αποτέλεσμα από τη δύσκολη δοκιμασία κόντρα στη Σεβίλλη μπορεί να δώσει τέλος στην εφετινή κατηφόρα.

Η φετινή πορεία της Λέστερ στο Champions League είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή στο αγγλικό πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά ο Κλαούντιο Ρανιέρι ισχυρίζεται πως μία καλή εμφάνιση και ενδεχομένως ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα με την Σεβίλλη απόψε, θα βοηθούσαν στην ανατροπή των δεδομένων.

«Όλα μπορούν να συμβούν. Αν νικήσουμε, κάτι μπορεί να αλλάξει. Χρειαζόμαστε ένα τέτοιο ματς. Γνωρίζουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ. Αν δεις τι έχει πετύχει η Σεβίλλη τα τελευταία 10 χρόνια, είναι μοναδικό. Έχουν συνηθίσει την κορυφή. Έχουν καλούς ποδοσφαιριστές αλλά είμαστε έτοιμη να αγωνιστούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ωστόσο, ο Ρανιέρι διαχώρισε τα δύο μέτωπα που έχουν ανοιχτά οι «αλεπούδες» -Champions League και Αγγλία- λέγοντας πως: «Η Πρέμιερ Λιγκ είναι προτεραιότητα μόνο όταν έχουμε αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα έχουμε παιχνίδι στο Champions League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x