Ισπανία

Η ευκαιρία του Βινίσιους!

Μια θέση στην 20άδα του Λοπετέγκι για το σημερινό ματς με την Εσπανιόλ εξασφάλισε ο Βινίσιους, με το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου νεαρού να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουλέν Λοπετέγκι, αποφάσισε τελικά να συμπεριλάβει τον Βινίσιους Τζούνιορ στην αποστολή για το αποψινό ματς με την Εσπανιόλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός κόουτς επέλεξε την 20αδα του ματς, με την θέση του νεαρού Βραζιλιάνου να είναι ακόμα επισφαλής, δεδομένου του ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι να βγουν δυο ονόματα από τη λίστα της αποστολής κόντρα στην Εσπανιόλ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κίκο Κασίγια, ένας εκ των τριών τερματοφυλάκων, αναμένεται να βγει από την αποστολή, ενώ το δεύτερο όνομα που δεν θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην αποστολή των «μερένχες» παραμένει ακόμη ερωτηματικό.

Πάντως, το ντεμπούτο του 18ρονου επιθετικού πλησιάζει, με τον ίδιο να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια μάλλον «προφητική» ιστορία που απεικονίζει την είσοδό του στο προπονητικό κέντρο στο «Valdebebas», γράφοντας «ο δρόμος προς την ευτυχία».

inner

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x