Ιταλία

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Η σύζυγος του Ναϊνγκολάν νίκησε τον καρκίνο! (pic)

Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Κλαούντια Λέι, δημιουργώντας πολλά χαμόγελα μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της.

Μεγάλη νίκη επί του καρκίνου πέτυχε η σύζυγος του Ράτζα Ναϊνγκολάν, Κλαούντια Λέι, που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Συγγνώμη, αλλά πρέπει να γιορτάσω τη νίκη μου», έγραψε χαρακτηριστικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, με τα ευχάριστα να προκύπτουν περίπου 1,5 χρόνο μετά τη γνωστοποίηση ότι έχει καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα, το είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο του 2019 και αρκετά συχνά ενημέρωνε όλη αυτή την περίοδο για τις δοκιμασίες που περνούσε, για την επόμενη μέρα έπειτα από κάθε χημειοθεραπεία και ούτε λίγο, ούτε πολύ μετατράπηκε σε ένα σύμβολο στη Σαρδηνία για τη μάχη που έδινε, καλώντας και νεαρές γυναίκες να πραγματοποιούν συνεχώς εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για αυτό τον λόγο ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Κάλιαρι, αφού ήθελε να είναι δίπλα στη γυναίκα του, παρά το γεγονός ότι μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Ο Βέλγος χαφ έχει επιστρέψει πλέον στους «νερατζούρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x