Ιταλία

Τότι: Η φανέλα με το νούμερο 10 έχει διάδοχο! (video)

Ο πρωτότοκος γιος του Φραντσέσκο Τότι, Κρίστιαν, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε τουρνουά με παίκτες γεννημένους το 2005, δείχνοντας πως έχει τα προσόντα ώστε να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του.

Η ομάδα της Ρόμα που απαρτίζεται από παίκτες γεννημένους το 2005, κατέλαβε την τέταρτη θέση σε τουρνουά που συμμετείχε, η είδηση ωστόσο είναι πως από τους «τζιαλορόσι» αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης που δεν είναι άλλος από τον πρωτότοκο γιο του Φραντσέσκο Τότι, Κρίστιαν!

Όλα δείχνουν πως όταν ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι αποφασίσει να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, η κληρονομιά που θα αφήσει στην ομάδα που λάτρεψε και από την οποία λατρεύτηκε, δεν θα είναι μόνο αναμνήσεις αγώνων, τερμάτων και φυσικά τίτλων αλλά και έμψυχο δυναμικό στελέχωσης της μελλοντικής ομάδας των «λύκων».

Ο πρωτότοκος γιος του ανθρώπου που συνέδεσε όσο κανένας το όνομά του με την λέξη, τον όρο και την έννοια αρχηγός, φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του.

Για 14η διαδοχική χρονιά στην Ιταλία, διεξήχθη το τουρνουά «Citta di Montecatini memorial Mariotti», με τη συμμετοχή παικτών γεννημένων το 2005. Η Ρόμα του τεχνικού Ρίτσο, ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Ίντερ (η οποία στη συνέχεια ηττήθηκε στον τελικό από τη Μίλαν) με 1-0 χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Δεν τα κατάφερε όμως ούτε στον τελικό της «παρηγοριάς» για το μετάλλιο της τρίτης θέσης γνωρίζοντας την ήττα από την Αταλάντα, έχει όμως να καμαρώνει πως ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά.

Ο Κρίστιαν Τότι βρήκε δίχτυα οκτώ φορές δείχνοντας δείγματα του πλούσιου ταλέντου του, κάνοντας τους φίλους των «τζιαλορόσι» να ονειρεύονται πως η φανέλα με το νούμερο «10» θα έχει και μελλοντικά από πάνω της γραμμένο το όνομα Τότι με το σύνθημα «c’e’ solo un capitano» («υπάρχει ένας μόνο αρχηγός») να δονεί και πάλι το «Ολίμπικο».





Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x