Ιταλία

Η Φενέρμπαχτσε εξετάζει Καρνέζη

Περιζήτητος έχει γίνει στην ευρωπαϊκή αγορά ο Ορέστης Καρνέζης με την Φενέρμπαχτσε να έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα τον διεθνή γκολκίπερ της Ουντινέζε. Ποια είναι τα δεδομένα.

Προερχόμενος από μία γεμάτη σεζόν στη Serie A με την Ουντινέζε (βασικός σε 33 ματς), ο Ορέστης Καρνέζης παρακολουθείται από ιταλικές και αγγλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Νάπολι, η Νιούκαστλ και η Κρίσταλ Πάλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα τελευταία 24ωρα, και η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 31χρονο τερματοφύλακα. Μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των διοικούντων του τουρκικού συλλόγου.

Οι περσινοί δευτεραθλητές αναζητούν βασικό γκολκίπερ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βολκάν Ντεμιρέλ και μία από τις προτεραιότητες είναι ο Ορέστης Καρνέζης. Εκτός από τον Έλληνα διεθνή, ψηλά στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κολομβιανού πορτιέρο της Άρσεναλ, Νταβίντ Οσπίνα. Πάντως, μέχρι ώρας, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει κάνει κρούση στην Ουντινέζε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του «Όρε» εκπνέει το καλοκαίρι του 2019 και με δεδομένη την πολύ καλή σεζόν που είχε στο φετινό πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται η διοίκηση να τον παραχωρήσει αρκεί να ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος. Το βέβαιο είναι ότι οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου είναι ανοικτοί σε συζητήσεις με τον κάθε ενδιαφερόμενο, ωστόσο θεωρούνται σκληροί διαπραγματευτές.

Πρόσφατα, ο δεύτερος τερματοφύλακας, Σιμόνε Σκουφέτ, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα από το Ούντινε μέχρι το καλοκαίρι του 2022, δείγμα του ότι ο σύλλογος θέλει να επενδύσει πάνω στον 20χρονο Ιταλό κίπερ. Συνεπώς, θα είναι πιο εύκολο για την Ουντινέζε να παραχωρήσει με μεταγραφή τον Ορέστη Καρνέζη στην ομάδα που θα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα.

inner

Στο μεταξύ, σε εκδήλωση της Ουντινέζε με την παρουσία των χορηγών στο στάδιο «Φρίουλι» βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας για την σεζόν 2016-17. Ο Ορέστης Καρνέζης, που ξεχώρισε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πήρε το βραβείο της καλύτερης προσωπικής εμφάνισης, στη νίκη με 3-1 κόντρα στην Αταλάντα, στο ματς του πρώτου γύρου.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x