Champions League

«Η φετινή πορεία της Λίβερπουλ στο Champions League ήταν τρελή!»

Ο Γιούργκεν Κλοπ κάνει μια αναδρομή στη φετινή χρονιά των «κόκκινων» και δηλώνει εντυπωσιασμένος από τα όσα έχουν επιτύχει οι παίκτες του.

Τα όσα έχει καταφέρει η Λίβερπουλ αυτή την αγωνιστική σεζόν στο Champions League είναι αν μη τι άλλο σημαντικά. Πολλά γκολ, εντυπωσιακές προκρίσεις σε βάρος μεγάλων ονομάτων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ακόμα και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι εντυπωσιάστηκε από τα κατορθώματα της ομάδας του Άνφιλντ: «Ειλικρινά, πρέπει να πω ότι εκπλαγήκαμε κάπως όταν νικήσαμε 5-0 την Πόρτο, καθώς πρόκειται για τοπ ομάδα. Ήταν εντυπωσιακό, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ εντυπωσιάστηκα», δήλωσε στο uefa.com.

Συνεχίζοντας την αναδρομή στην πορεία της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ποδοσφαίρου, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα γκολ που σημείωσε η Λίβερπουλ: «Ο αριθμός των γκολ που πετύχαμε είναι απλά τρελός. Πετύχαμε 2 φορές από 7 τέρματα και 2 φορές από 5 τέρματα. Αυτό είναι πραγματικά τρελό, διότι δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, ούτε Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπάγερν Μονάχου. Είμαστε Λίβερπουλ, και βρισκόμαστε στο δρόμο του να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το να παρουσιάζουμε επιδόσεις τόσου υψηλού επιπέδου είναι τέλειο. Για να συνοψίσω, ήταν μια τρελή πορεία. Αλλά εν πάση περιπτώσει, κερδίσαμε τη θέση μας εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x