Euro 2016

Η Γερμανία φαβορί, η Σλοβακία το πιστεύει

Γερμανία και Σλοβακία διεκδικούν μια θέση στα προημιτελικά του Euro 2016, με τα «πάντσερ» να έχουν το θεωρητικό προβάδισμα, αλλά το αουτσάιντερ να το πιστεύει.

Στη Λιλ και το «Πιέρ Μορουά» κοντράρονται Γερμανία και Σλοβακία με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro (19:00).

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν έχουν πείσει με την ως τώρα εικόνα τους στο τουρνουά και παρότι πρώτο τους μέλημα είναι η πρόκριση, θέλουν να δείξουν (επιτέλους) τη δυναμική τους. Ο Γιόακιμ Λεβ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς και ο Ζερόμ Μπόατενγκ θα παίξει κανονικά έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο Μάριο Γκόμεζ αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του σέντερ φορ.

Στον αντίποδα, ο Ρόμπερτ Μακ δύσκολα θα παίξει από την αρχή μετά το τράβηγμα που υπέστη στο τελευταίο ματς της Σλοβακίας, που είχε επικρατήσει στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων, με 3-1 στις 29 Μαΐου σε φιλικό που έγινε στο Άουγκσμπουργκ. Συνολικά σε δέκα ματς τα «πάντσερ» έχουν επτά νίκες και τρεις ήττες, αλλά είχαν πάρει ΚΑΙ τα δύο επίσημα ματς με τους Σλοβάκους, για τα προκριματικά του Euro 2008.

Ο νικητής θα συναντήσει στα προημιτελικά εκείνον του πολύ μεγάλου αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία.

Πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Κίμιχ, Χέκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Εζίλ, Γκέτσε, Γκόμεζ.

Σλοβακία (Κόζακ): Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Κούτσκα, Πετσόβσκι, Ντούρις, Χάμσικ, Βάις, Ντούντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x