Ιταλία

Η Γιουβέντους ετοιμάζει ομαδάρα γύρω από τον Κριστιάνο

Έτοιμη να πλαισιώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τοπ παίκτες, είναι η Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Να βοηθήσει το αστέρι της να λάμψει ξανά θέλει η Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport». Οι διοίκηση της ομάδας του Τορίνου θέλει να δημιουργήσει μια τοπ ομάδα παικτών γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πρόθεση των ανθρώπων της «Γηραιάς Κυρίας» είναι να κρατήσουν στο κλαμπ τον Ντιμπάλα, να πείσουν τον Πογκμπά να επιστρέψει και επιπλέον να φέρουν στο Τορίνο και τον Μαρσέλο.

Στο δημοσίευμα εξηγούν πως το κύριο εμπόδιο για την επιστροφή του Γάλλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η τελική τιμή της μεταγραφής. Ο Πογκμπά εδώ και καιρό δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος στην ομάδα που προπονεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα άφησε πάλι να αιωρούνται σενάρια για εκείνον λέγοντας «Ποιος ξέρει τι θα συμβεί σε ένα κοντινό μέλλον».

Όσον αφορά τον Ντιμπάλα, θα γίνει προσπάθει να τον κρατήσουν στη Γιουβέντους, αφού είναι ένας από τους παίκτες που έχει πολλούς «μνηστήρες» να τον περιτριγυρίζουν.

Από την άλλη ο Μαρσέλο είναι το μεγάλο όνειρο της «Βέκια Σινιόρα». Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι έγιναν προσπάθειες προσέγγισης, αλλά ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κατηγορηματικός: «Όπως έχω πει νιώθω σαν να είμαι 18 χρονών. Θα μείνω εδώ μέχρι το τέλος».

Ποιος ξέρει αν θα καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x