Ιταλία

Η Ίντερ θέλει να «σβήσει» τη ρήτρα του Μπρόζοβιτς

Νέο συμβόλαιο στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, μέχρι το 2024, σκοπεύει να προσφέρει η Ίντερ για να εξαλείψει τη ρήτρα αποχώρησης των 60 εκατομμυρίων ευρώ που έχει το υπάρχον.

Στροφή 180 μοιρών υπήρξε στην καριέρα του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στην ‘Ιντερ, καθώς από εκεί που ο Κροάτης μέσος δεν υπολογιζόταν και ήταν με το… ενάμισι πόδι στη Σεβίλλη τώρα είναι βασικός και αναντικατάστατος στους «νερατζούρι»…

Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με το «calciomercato», έχουν ήδη υπάρξει σκέψεις των διοικούντων την Ίντερ για να προσφέρουν στον Μπρόζοβιτς νέο συμβόλαιο και να τον «δέσουν» για πολλά χρόνια!

Συγκεκριμένα, στο υπάρχον συμβόλαιο του 26χρονου με την ομάδα του Μιλάνου υπάρχει ρήτρα αποχώρησής του ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ρήτρα που, οι άνθρωποι της Ίντερ θέλουν να αυξήσουν, αν όχι να εξαλείψουν.

Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σκοπεύουν να προσφέρουν στον Μπρόζοβιτς συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024, ενώ πιθανότατα θα του προτείνουν και αύξηση των αποδοχών του, που κυμαίνονται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x