Γενικά

Η Ιντερνασιονάλ ζητά να τελειώσει η σεζόν λόγω Σαπεκοένσε. Κι ας υποβιβάζεται!

Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ ζήτησε να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Βραζιλία λόγω πένθους για τη Σαπεκοένσε, αν και η ομάδα του με την υπάρχουσα βαθμολογία υποβιβάζεται.

Λάθος θεωρεί η Ιντερνασιονάλ την κανονική διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Ο πρόεδρος, Βιτόριο Πιφέρο, τόνισε πως θα έπρεπε λόγω πένθους μετά την αεροπορική τραγωδία που ξεκλήρισε τη Σαπεκοένσε να ολοκληρωθεί πρόωρα το πρωτάθλημα, έστω κι αν η ομάδα του υποβιβάζεται με την υπάρχουσα βαθμολογία.

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την καταστροφή. Η Ιντερνασιονάλ εκφράζει τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων. Θα ζητήσουμε εγγράφως να προστατεύεται από υποβιβασμό τα προσεχή χρόνια η Σαπεκοένσε. Επίσης προτείνουμε να μην παιχτεί άλλο ποδόσφαιρο το 2016. Πώς μπορούμε να παίξουμε; Η απόφαση της ομοσπονδίας να ολοκληρωθεί η σεζόν δείχνει αναισθησία», δήλωσε.

Η Ιντερνασιονάλ είναι στη ζώνη υποβιβασμού και για να σωθεί χρειάζεται να νικήσει τη Φλουμινένσε και ταυτόχρονα η Φιγκεϊρένσε να επικρατήσει της Σπορτ Ρεσίφε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x