Ισπανία

Η καταλανική, Sport... αναζητά τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα!

Τέσσερις προπονητές που μπορούν να αναβάλουν το πόστο του Βαλβέρδε και να τα πάνε καλύτερα σύμφωνα με την Sport.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως υποστηρίζει η Μπαρτσελόνα δεν κινδυνεύει.... Το πιστεύετε; Από την στιγμή που η καταλανική Sport έχει πρώτο θέμα της τέσσερις προπονητές που θα μπορούσαν να αναλάβουν το πόστο του “τσινγκούρι», τότε ΌΧΙ.

Δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά υπέρ της παραμονής του Βαλβέρδε.

Στο σχετικό δημοσίευμα καταγράφεται η θέση της «Μπάρτσα» για το σίγουρο μέλλον του Βαλβέρδε αλλά υπογραμμίζει ότι υπάρχουν τεράστιες αντιρρήσεις από τους οπαδούς της και όχι μόνο.

Αναφέρεται ότι έχει δείξει ο Βαλβέρδε μέχρι πού μπορεί να φτάσει την ομάδα και αναρωτιέται εάν αυτό είναι αρκετό. Έτσι μπαίνει στην αναζήτηση του κατάλληλου προπονητή που θα μπορούσε να αναλάβει και να οδηγήσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες την ομάδα.

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι σύμφωνα με την Sport... Οι Έρικ Τεν Χάαγκ, Ρόναλτν Κούμαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Λοράν Μπλαν. Φυσικά και πρώτος στη λίστα φιγουράρει ο προπονητής του Αγιαξ για τον οποίο αναφέρεται ότι έχει πολλά στοιχεία ίδια με τον Γκουαρντιόλα.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x