Champions League

Η κατάρα του Κριστιάνο είναι το… Toy Story

Ο απρόσμενος αποκλεισμός της Γιουβέντους και κατ’ επέκταση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την συνέχεια του Champions League, συνδέεται με μία περίεργη σύμπτωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σίγουρα δεν έχει συνηθίσει να ξυπνάει το πρωί και να έχει αποκλειστεί από τα προημιτελικά του Champions League. Ο Πορτογάλος, από το 2007 με εξαίρεση δύο χρονιές (2010 και φέτος), έχει φτάσει τουλάχιστον στους «4», ενώ τις τρεις περασμένες σεζόν είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

Τι συνδέει όμως τις δύο φορές που ο 34χρονος αστέρας γνώρισε τον αποκλεισμό από Λιόν και Άγιαξ στη φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης; Πρόκειται για μία «κατάρα» που έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου και συνδέει την αποτυχία (αν μπορεί να θεωρηθεί) του Κριστιάνο με τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, Toy Story.

Όπως το καλοκαίρι του 2010, έτσι και φέτος, η Pixar θα παρουσιάσει ακόμα μία ταινία «Toy Story», έχοντας αφήσει ανυπόμονους μικρούς και μεγάλους. Πριν 9 χρόνια, η 3η ταινία του εν λόγω τίτλου, προβλήθηκε στις αίθουσες του σινεμά και ο Ρονάλντο αποκλείστηκε «πρόωρα» από το Champions League.

Η εταιρία παραγωγής ταινιών έχει κάνει γνωστό πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η επόμενη ταινία της σειράς και ο άσος της Γιουβέντους ξαναέπεσε θύμα της…κατάρας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x