Europa League

Η κλήρωση που θέλει ο Ολυμπιακός και… απεύχεται η ΑΕΚ

Μαθαίνουν αντίπαλο για τα playoffs του Europa League Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αλλά μόνο ο πρώτος θέλει να βρεθεί εκεί.

Στις 14:30 κληρώνει στη Νιόν της Ελβετίας για τα playoffs του Europa League. ΑΕΚ και Ολυμπιακός, δίχως ακόμη να γνωρίζουν την έκβαση των αναμετρήσεων με Σέλτικ και Λουκέρνη, θα μάθουν τι μπορεί να ακολουθήσει στη συνέχεια. Και είναι περιττό να αναφέρουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» απεύχονται να βρεθούν στα playoffs του Europa League προτιμώντας σαφώς το Champions League, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά και θέλουν να βρεθούν μια ανάσα από τους ομίλους του Europa League.

Στην απευκταία περίπτωση που η ΑΕΚ αποκλειστεί από τη Σέλτικ, λοιπόν, θα παίξει στα playoffs του Europa League στις 23 και 30 Αυγούστου. Η «Ένωση» γνωρίζει ήδη ότι θα μετάσχει στην κλήρωση στο δεύτερο υπο-γκρουπ με ακόμα δύο ισχυρά ζευγάρια και πέντε ανίσχυρα. Τα τρία ισχυρά ζευγάρια θα τραβήξουν τρία ανίσχυρα και τα δύο εναπομείναντα ζευγάρια των ανίσχυρων θα παίξουν μεταξύ τους. Στο δρόμο της ΑΕΚ, λοιπόν, θα βρεθεί μία εκ των Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Ζρίνσκι (Βοσνία), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) ή Βαλούρ Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Σπάρτακς Γιουρμάλα (Λετονία) ή Σουντούβα (Λιθουανία), Δε Νιού Σεντς (Ουαλία) ή Μίντιλαντ (Δανία) και Τορπέντο Κουτάισι (Γεωργία) ή Κουκές (Αλβανία).

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, αν αποκλείσει τη Λουκέρνη θα βρει στο δρόμο του στα playoffs στις 23 και 30 Αυγούστου έναν νικητή από τα εξής έξι ζευγάρια: Λειψία (Γερμανία)-Κραϊόβα (Ρουμανία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία)-Μόλντε (Νορβηγία), Σπαρτάκ Σουμπότιτσα (Σερβία)-Μπρόντμπι (Δανία), Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)-ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος) και Μπασακσεχίρ (Τουρκία)-Μπέρνλι (Αγγλία).

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση αποκλεισμού στον τρίτο προκριματικό του Champions League από τη Σπαρτάκ ή στα playoffs από Μπενφίκα ή Φενέρμπαχτσε, θα παίξει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x