Stoiximan Super League

Η κοπή της πίτας των παλαίμαχων της ΑΕΚ (pic)

Με παρόντα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και εκπροσώπους των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ που πανηγύρισαν τρεις τίτλους την περασμένη σεζόν πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Μια όμορφη κιτρινόμαυρη βραδιά διοργάνωσαν και φέτος οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη (που τόνισε ότι σύντομα οι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο νέο γήπεδο της ομάδας) οι παλιές δόξες του συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ κρατήθηκε αρχικά ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πρόσφατα αδικοχαμένων φίλων της ομάδας, αλλά και παλαίμαχων αθλητών που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης και Μηνάς Λυσάνδρου αντιστοίχως, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο ηθοποιός και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ Νίκος Στράτος.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι συνεργάτες του Χριστόφορος Κόλα, Νίκος Παναγιωτάρας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ενώ το «παρών» έδωσε επίσης ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος και οι Γκάλο, Μπακάκης, Μπακασέτας, Τσιντώτας και Κώστας Γαλανόπουλος.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το τμήμα μπάσκετ, που εκπροσωπήθηκε από τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους Λαρεντζάκη, Τσαλμπούρη.

Όπως κάθε χρόνο τιμήθηκαν πρόσωπα με προσφορά στα τμήματα της ΑΕΚ, αλλά και με γενικότερη δράση σε κοινωνικό, πολιτιστικό, επιστημονικό και αθλητικό επίπεδο, καθώς και το Λιμενικό Σώμα Ραφήνας για την ηρωική προσπάθεια των στελεχών του κατά τη διάρκεια των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι.

Οι τιμώμενοι της βραδιάς ήταν οι εξής

-Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος

-Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του FIBA Champions League

-O Δημήτρης Μελισσανίδης, διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και εμπνευστής του ονείρου για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια

-Ο Ντράγκαν Σάκοτα, τεχνικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ και προπονητής στις περυσινές της επιτυχίες

-Ο Μιχάλης Καψής, πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας

-Ο Ιβάν Ρούσεφ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας

-Το Λιμενικό Σώμα Ραφήνας, για την τεράστια μάχη που έδωσε για τη διάσωση των συνανθρώπων μας στην περσινή φονική πυρκαγιά στη Ραφήνα και το Μάτι

-Ο Γιώργος Λιάνης, δημοσιογράφος και επιτελικό μέλος της Επιτροπής του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού που θα στεγαστεί στο νέο γήπεδο

-Ο Σάββας Καλεντερίδης, με μεγάλη διαδρομή και προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και πλούσιο έργο ως συγγραφέας, αρθρογράφος και εκδότης με γνώση και ειδίκευση στα εθνικά θέματα

-Η Ελένη Βασιλάτου-Κοσμίδη, παιδο-ογκολόγος, αιματολόγος, διευθύντρια για πάνω από 30 χρόνια του παιδο-ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου Παίδων και ιδρυτής από το 2014 του αντίστοιχου τμήματος στο νοσοκομείο Μητέρα

-Ο Σταμάτης Παπασταμάτης, αναμορφωτής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ με σημαντικές επιτυχίες μέσα στο 2018

-Ο Νίκος Ζενέτος, Δήμαρχος για τρεις συνεχόμενες τετραετίες στο Ίλιον, γνωστός για την αφοσίωσή του στην ομάδα

-Ο Αλέκος Χρυσοβέργης, επώνυμος φίλος της ΑΕΚ, για την προσφορά του στην ελληνική δισκογραφία

- Ο Νίκος Ζούδιαρης, που εδώ και πολλά χρόνια, έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ελληνική μουσική σκηνή

-Ο Γιάννης Σουρτζής, με παραγοντική θητεία στην ΑΕΚ, αλλά και μεγάλη προσφορά στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο

-Ο Γιώργος Μιμίκος, δημοσιογράφος από την Κρήτη, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα συναισθήματά του

-Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης, οι δύο Έλληνες αξιωματικοί που κρατήθηκαν επί 5.5 μήνες από τους Τούρκους στις φυλακές Αδριανούπολης.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x