Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Το sport-fm.gr κριτικάρει την απόδοση των ποδοσφαιριστών των «πράσινων» στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό που τελείωσε ισόπαλο 1-1.

Πολύ καλή απόδοση και από τους δύο τερματοφύλακες, ο σκόρερ Κάτσε, ο «κλέφτης» Ινσούα και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος πρωταγωνιστικές μορφές στην ηρωική ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Φάληρο.

Του Κώστα Μιαούλη

Διούδης: 7

Είχε την εξαιρετική επέμβαση στο τετ-α-τετ με τον Ποντένσε στο 38ο λεπτό και γενικά είχε ηρεμία και στο παιχνίδι με τα πόδια. Τραυματίστηκε σοβαρά στο 48ο λεπτό και φυσικά όλη η φίλαθλη Ελλάδα του εύχεται ολόψυχα περαστικά.

Κουλιμπαλί: 6.5

Στο πρώτο μέρος δεν ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του και είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις, αλλά στην επανάληψη ανέβασε πολύ την απόδοση του και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Κολοβέτσιος: 7.5

Μεγάλο παιχνίδι από τον πρώην στόπερ του ΠΑΣ και της ΑΕΚ, ήταν πάρα πολύ θετικός και διαβάζοντας σωστά τις περισσότερες φορές τις κάθετες πάσες των «ερυθρόλευκων». Ίσως θα μπορούσε να προλάβει τη φάση της ισοφάρισης, αλλιώς θα είχε υψηλότερο βαθμό.

Μαυρομμάτης: 6

Δεν ήταν τόσο σταθερός στο πρώτο μέρος και μαζί με τον Ινσούα δέχτηκαν το μεγαλύτερο μέρος των ερυθρόλευκων επιθέσεων. Πάντως και αυτός ανέβηκε στο β’ μέρος, αλλά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

Γιόχανσον: 5

Ένα ματς που με δεδομένη την εμπειρία του θα περιμέναμε περισσότερα. Καθηλώθηκε κυρίως σε αμυντικό ρόλο και δεν μπόρεσε ούτε να κρατήσει μπάλα, ούτε να πάρει μέρος σε κάποια επίθεση των «πράσινων».

Ινσούα: 8.5


Απίθανο ματς από τον Αργεντινό που αν δεν χάσαμε τον λογαριασμό πρέπει να τελείωσε το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό κλεψιμάτων από τον αντίπαλο. Πάνω-κάτω σε όλο το ματς, αν είχε ευστοχήσει και στο 63’ θα είχε κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Κάτσε: 9

Έχει πραγματοποιήσει μακράν το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του «τριφυλλιού», στέκεται σαφώς καλύτερα από τον Κουρμπέλη στο πρώτο μέρος, ήταν ο παίκτης που έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό με ένα εκπληκτικό γκολ που είχε και ντρίπλα πάνω από το κεφάλι του Μπουχαλάκη και εκτέλεση.

Κουρμπέλης: 6.5

Δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη ανέβασε και αυτός την απόδοση του προσπαθώντας να σταματήσει τις κατά κύματα επιθέσεις των «ερυθρόλευκων». Για τις παραστάσεις που έχει μπορεί καλύτερα και όλοι περιμένουν περισσότερα.

Μπουζούκης: 6.5

Ο νεαρός άσος ήταν εκείνος που είχε τα κότσια να κρατήσει με τις όποιες εμπνεύσεις του, τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος. Μαζί με τον Κάτσε, ήταν οι καλύτεροι στο πρώτο 45λέπτο, ωστόσο θέλει δουλειά σε ότι αφορά την αντοχή του μέσα στον αγώνα. Καλό ματς από μέρος του.

Χατζηγιοβάνης: 6

Το παιχνίδι του έχει εκλάμψεις, όπως η ωραία πάσα που έβγαλε στο 14’ στον Κάτσε ή το παράλληλο γύρισμα που έκανε μετά το 0-1, στη φάση που ο Σα πέφτει στα πόδια του Μακέντα και ο Ινσούα χάνει την ευκαιρία.

Μακέντα: 5.5

Σε ένα τέτοιο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να περιμένει περισσότερα απ’ αυτόν, ειδικά στο κράτημα της μπάλας, αλλά το τέμπο του αγώνα δεν τον ευνόησε πολύ σε μεγάλο μέρος του.

Οι αλλαγές:

Κότσαρης: 7

Έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο φάουλ του Λάζαρου και την κεφαλιά του Φορτούνη, ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας φάνηκε στη φάση του γκολ όπου θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει καλύτερα. Ωστόσο παίρνει υψηλό βαθμό, αφού άντεξε πολύ σε μεγάλη πίεση.

Μουνιέ: 4

Για την εμπειρία του ήταν πολύ άσχημη η εμφάνιση του, γιατί πούλησε αρκετές φορές την μπάλα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως πήγε να βγει σε κόντρα μετά το 1-1 και δεν άντεξε, ενώ είχε περάσει στο ματς, μόλις στο 70’.

Πούγγουρας: 6

Μπήκε κρύος σαν αναγκαστική αλλαγή αντί του Μαυρομμάτη, ωστόσο κατάφερε να ανταποκριθεί αρκετά καλά από το 73’ και μετά, στην ασφυκτική πίεση των «ερυθρόλευκων».

Ο προπονητής:

Γιώργος Δώνης: 7.5

Με την επιτυχημένη συνταγή του προηγούμενου ντέρμπι, πήγε να κάνει το κόλπο γκρόσο και παγίδεψε σωστά τον Ολυμπιακό για μεγάλο μέρος του ματς. Το 3-4-3 του βγήκε ξανά, οι δύο αλλαγές του ήταν υποχρεωτικές και σαφώς ο Μουνιέ που ήταν η μοναδική κανονική που έκανε, δεν του βγήκε καθόλου. Ωστόσο για τον βαθμό ετοιμότητας και ψυχικά και αγωνιστικά της ομάδας του, παίρνει υψηλό βαθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x