Stoiximan Super League

Η κυβέρνηση κάνει στην άκρη τον Βασιλόπουλο για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Σχέδιο ώστε να παραμεριστεί ο Άρης Βασιλόπουλος και τα τερτίπια του στο θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» φέρεται να υπάρχει στα σκαριά. Η κυβέρνηση παρουσιάζεται έτοιμη να δώσει λύση με πολιτική βούληση.

Αποφασισμένη να ξεβαλτώσει την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ και να την απελευθερώσει από τις παλινωδίες του Άρη Βασιλόπουλου παρουσιάζεται η κυβέρνηση.

Από τη στιγμή που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και γίνεται όλο και πιο σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει -όχι συνεργασία, αλλά ούτε καν εφαρμογή των νόμων από την πλευρά του Δημάρχου- ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται έτοιμος να τον βγάλει εκτός κάδρου.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», σε πρόσφατες επαφές που υπήρξαν με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, διαπιστώθηκε ότι ο Βασιλόπουλος παραμένει αδιάλλακτος όσον αφορά στην «Αγιά-Σοφιά».

Δεδομένου λοιπόν ότι θεωρείται πλέον εμπόδιο στην αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης (σ.σ. το γήπεδο της ΑΕΚ είναι έργο που εντάσσεται σε αυτήν) προτίθεται να δώσει λύση με πολιτική βούληση. Αυτό μεταφράζεται σε νομοθετική ρύθμιση, η οποία ωστόσο θα πρέπει να γίνει με προσεκτικές κινήσεις ώστε να μην αφεθεί κανένα «πάτημα» που θα του επιτρέψει νέα προσφυγή.

Το πλάνο της συγκεκριμένης λύσης βρίσκεται ήδη υπό επεξεργασία στις τάξεις της κυβέρνησης. Εκτιμάται δε ότι θα χρειαστεί διάστημα 45 ημερών μέχρι να υλοποιηθεί και να μπορεί έπειτα η ΑΕΚ να βάλει τις μπουλντόζες στο οικόπεδό της χωρίς ο Δήμαρχος να μπορεί να κάνει κάτι άλλο για να καθυστερήσει τα έργα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x