Αγγλία

Η… κωλοτούμπα του Λίνεκερ για τον Ρανιέρι (pics)

Ο Γκάρι Λίνεκερ είχε εκφράσει την έκπληξή του για την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι στη Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι στο twitter. Μετά το πρωτάθλημα, όμως, χρειάστηκε να κάνει μια… κυβίστηση.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Εθνική Ελλάδος. Σε έξι ματς (4 επίσημα και 2 φιλικά) δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη, με αποκορύφωμα την ήττα από τα Νησιά Φερόε.

Η απόλυση του Ιταλού τεχνικού από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» και η πρόσληψή του από τη Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε αντιδράσεις και έκπληξη σε αρκετούς από τους οπαδούς της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και με τον πρώην παίκτη των «αλεπούδων» και υποστηρικτή της ομάδας, Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Κλαούντιο Ρανιέρι; Αλήθεια;».

inner

Ωστόσο, ο Ρανιέρι τα πήγε περίφημα στη Λέστερ και κατάφερε να την οδηγήσει στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θαύματα! Ο Λίνεκερ από την μεριά του, είχε εκτεθεί! Τι έκανε; Μα φυσικά θέλησε να καλύψει αυτό που είχε πει, κάνοντας μια… κωλοτούμπα στα λεγόμενά του!

Έβαλε φωτογραφία με το συγκεκριμένο tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε «Πρέπει να εξηγήσω ότι το συγκεκριμένο τιτίβισμα ήταν πρόωρο. Ήθελα να πω “Κλαούντιο Ρανιέρι; Αλήθεια, εξαιρετικό”».

I should explain that this tweet was sent prematurely. Meant to say "Claudio Ranieri? Really really brilliant!"

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gary Lineker (@garylineker) στις




Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x