Αγγλία

Η Λίβερπουλ επέστρεψε!

Εκεί που είχε συνηθίσει να βρίσκεται επέστρεψε η Λίβερπουλ. H Φούλαμ πήγε να κάνει τη ζημιά, όμως οι Ρεντς πήραν τη νίκη 2-1, εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό της Σίτι και πέρασαν και πάλι στην κορυφή.

Έπαιξε με την φωτιά αλλά ο στόχος στο «Craven Cottage» επετεύχθη για την Λίβερπουλ. Οι Ρεντς εκμεταλλεύτηκαν το… off της Σίτι λόγω του FA Cup και χάρη στη νίκη τους με σκορ 2-1 στην έδρα της Φούλαμ επέστρεψαν και πάλι στην κορυφή.

Το ματς είχε σχετικά καλό ρυθμό και σταδιακά η ομάδα του Κλοπ άρχισε να ανεβάζει στροφές. Στο 26ο λεπτό ο Μανέ με τον Φιρμίνο έκρυψαν την μπάλα και ο πρώτος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έψαχναν ένα δεύτερο γκολ για να καθαρίσουν το ματς όμως δεν μπορούσαν να το βρουν.

Όσο περνούσαν τα λεπτά και το ματς έμενε στο 0-1, η Φούλαμ ανέβασε στροφές και άρχισε να πιέζει. Μια-δυο-τρεις και ο πρώην παίκτης των «ρεντς», Ράιαν Μπάμπελ, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του Φαν Ντάικ με τον Άλισον και απάντησε στο 74’. Το «σοκ» αφύπνισε τη Λίβερπουλ που πάτησε και πάλι το γκάζι και χάρη στο λάθος του Σέρχιο Ρίκο που και δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ του Σαλάχ και στη συνέχεια έκανε πέναλτι στον Μανέ, η Λίβερπουλ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση του Μίλνερ στο 81ο λεπτό.

Με το 2-1 που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα η Λίβερπουλ έφτασε τους 76 βαθμούς και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή ύστερα από 31 αγωνιστικές. Η Σίτι, ωστόσο, έχει παιχνίδι λιγότερο, αφού αυτή την αγωνιστική δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, καθώς έπαιζε με την Σουόνσι για τα προημιτελικά του FA Cup.



Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Σάββατο 16 Μαρτίου

Μπόρνμουθ-Νιούκαστλ 2-2
(48’, 81’ πέν. Κινγκ – 45’ Ροντόν, 90’+4’ Ρίτσι)

Μπράιτον-Κάρντιφ αναβολή

Μπέρνλι-Λέστερ 1-2
(38’ ΜακΝίλ – 33’ Μάντισον, 90’ Μόργκαν)

Γουότφορντ-Σαουθάμπτον αναβολή

Γουέστ Χαμ-Χάντερσφιλντ 4-3
(15’ πέν. Νομπλ, 75’ Ογκμπόνα, 84’, 90’+1’ Ερνάντεζ – 17’ Μπακούνα, 30’, 65’ Γκραντ)

Γουλβς-Άρσεναλ αναβολή

Κυριακή 17 Μαρτίου

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας αναβολή

Φούλαμ-Λίβερπουλ 1-2
(74' Μπάμπελ - 26' Μανέ, 81' Μίλνερ πεν.)

Έβερτον-Τσέλσι 18:30

Τρίτη 24 Απριλίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι 22:00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x