Champions League

Η Λίβερπουλ θυμήθηκε τον Ολυμπιακό! (video)

Με σχετική ανάρτηση της στο twitter, η Λίβερπουλ… προειδοποιεί τη Νάπολι για τον αποψινό μεγάλο «τελικό» θυμίζοντας το γκολ του Τζέραρντ απέναντι στον Ολυμπιακό!

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί σήμερα (11/12) το βράδυ τη Νάπολι στο «Άνφιλντ» με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάζεται είτε τη νίκη με σκορ 1-0, είτε νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προσπεράσουν τους «παρτενοπέι» και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «κόκκινοι» παίζουν παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Συγκεκριμένα, την σεζόν 2004/05 η Λίβερπουλ χρειαζόταν νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, μάλιστα και πάλι με δύο γκολ διαφορά. Το καταπληκτικό γκολ του Στίβεν Τζέραρντ, το οποίο μνημονεύεται μέχρι και σήμερα, λύτρωσε τους «κόκκινους», οι οποίοι στη συνέχεια έφτασαν μέχρι το τέλος του δρόμου, κατακτώντας την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά»!

Με σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θυμήθηκε το γκολ του εμβληματικού αρχηγού, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα στη Νάπολι ενόψει του αποψινού μεγάλου «τελικού».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Ένα ακόμα παιχνίδι. Μια ακόμα ευκαιρία»




Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x