Αγγλία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το πιο ακριβό ρόστερ της Premier League

Tον οικονομικό της απολογισμό ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, σύμφωνα με αυτόν οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν την πιο ακριβή ομάδα από άποψη μισθοδοσίας.

Τα περισσότερα χρήματα σε μισθοδοσία παικτών ξοδεύει η Μάντσσετερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα. Χαρακτηριστικά, ξοδεύει 364 εκ. ευρώ έναντι 298 και 296 εκ. ευρώ που ξοδεύουν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα. Ακόμα πιο ενδεικτικό του πόσο μεγάλο είναι το μπάτζετ αποτελεί το γεγονός πως επί της ουσίας ξοδεύει 200 εκ. ευρώ παραπάνω από την Τότεναμ.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χρονιά όπου η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει το ρόστερ με τη λιγότερη ποιότητα, δείχνοντας με τον πιο έντονο τρόπο το πόσο κακοφτιαγμένο είναι. Μάλιστα, αυτό το καλοκαίρι "ξεφορτώθηκε" παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, όπως οι Ρομέλου Λουκάκου, Άντερ Ερέρα και Κρις Σμόλινγκ.

Τέλος, η περίπτωση που αντικατροπτίζει την αποτυχία της αγγλικής ομάδας στο recruiting, είναι η περίπτωση του Αλέξις Σάντσες που τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League. Ενώ παράλληλα, καλύπτει μεγάλο μέρος του μισθού του ακόμα και τώρα που αγωνίζεται στην Ίντερ.



Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x