Κύπελλο Ελλάδας

Η «μάχη» της Κρήτης

Έχει ντέρμπι στην Κρήτη. Με τον ΟΦΗ να είναι το φαβορί και τον Εργοτέλη να το πιστεύει, οι δύο ομάδες από το Ηράκλειο κοντράρονται στο «Γεντί Κουλέ» με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας…

ΟΦΗ και Εργοτέλης κοντράρονται στις 17:15 (Cosmotesports2, ΣΠΟΡ FM 94,6) στη ρεβάνς του 1-1 του Παγκρήτιου, με έπαθλο ένα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, είναι ότι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στον πάγκο τους τον Νίκο Παπαδόπουλο, που απομακρύνθηκε από την ομάδα έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναιτωλικό. Στη θέση του σε ρόλο υπηρεσιακού βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ο Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος δεν υπολογίζει σήμερα στους Ναμπί και Ντίνα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη, ενώ αντίθετα ο Παπαστεριανός ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα του Κρητικού τεχνικού.

Ο προπονητής της πέμπτης ομάδας της βαθμολογίας της Football League, Νίκι Παπαβασιλείου, δεν θα έχει στη διάθεσή του Κυριάκο Μαζουλούξη και Γιάννη Κοιλιάρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x