Stoiximan Super League

Η μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού για τον Λόπες

Ο Ολυμπιακός κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κλείσει το θέμα του στόπερ και έχει ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στην μάχη που δίνει για τον Λισάντρο Λόπες. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ειδικά τις τελευταίες δύο μέρες οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια εντυπωσιακή κίνηση, δείχνοντας στον Αργεντινό στόπερ της Μπενφίκα πόσο πολύ θέλουν την απόκτηση του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τον παίκτη να έρθει στην χώρα μας. Και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόταση που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι είναι εντυπωσιακή και η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο έμπειρος αμυντικός.

Το θέμα βέβαια είναι πως υπάρχουν ομάδες από το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα που επιθυμούν επίσης την απόκτηση του λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού. Κι όσο για την Μπενφίκα, με την οποία έχει συμβόλαιο ο παίκτης; Εδώ υπάρχει το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού σε σχέση με τις άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λόπες, καθώς είναι γνωστό πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ καλές σχέσεις με τους Λουζιτανούς.

Είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα του Πειραιά κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Λόπες και στόχος μάλιστα του Ολυμπιακού είναι να κάνει την συγκεκριμένη μεταγραφή πριν η αποστολή της ομάδας αναχωρήσει για το Ζέεφελντ στις 25 Ιουνίου.

Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε οι πειραιώτες έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους και περιμένουν την απάντηση του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού της Μπενφίκα. Επαναλαμβάνουμε πως η περίπτωση του Λισάντρο Λόπες είναι πολύ δύσκολη αλλά παράλληλα είναι και μια επιλογή που χαρακτηρίζεται εξαιρετική για την ομάδα του λιμανιού.

Στην λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν πάντως κι άλλες περιπτώσεις αλλά αυτή την στιγμή το βάρος των προσπαθειών των πειραιωτών έχει πέσει στον Λόπες. Σε ότι έχει να κάνει με την συνάντηση που θα έχει ο λατινοαμερικάνος στόπερ με τον προπονητή της Μπενφίκα, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει ο παίκτης. Κι αν όντως ο Λόπες λάβει υπόψιν και την επιθυμία της Μπενφίκα, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες απόκτησης του Αργεντίνου από τον Ολυμπιακό.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές σε ότι αφορά την απόφαση του Λισάντρο Λόπες για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Ολυμπιακός έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί, καθώς έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό της Μπενφίκα. Τόσο καλή που ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης δεν την περίμενε. Εν αναμονή λοιπόν της ανακοίνωσης του Λισάντρο Λόπες μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x