Stoiximan Super League

Ο Κάναντι θυμάται τι γινόταν πέρυσι το καλοκαίρι

Μπορεί όλα τα... φώτα να πέφτουν πάνω στους βασικούς παίκτες, αλλά ο Νταμίρ Κάναντι είναι πολύ περήφανος για τη δουλειά που γίνεται και στους παίκτες που παρέλαβε παιδιά και πλέον γίνονται άντρες.

Ανάμεσα στις αναλύσεις και τις κριτικές που γίνονται κατά καιρούς στην περίοδο της προετοιμασίας, οι δημοσιογράφοι κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος.

Πραγματοποιούν τις συγκρίσεις τους βάσει των όσων βλέπουν στα φιλικά σε σχέση με την κορυφαία στιγμή που μπορεί να έχει φτάσει ένας ποδοσφαιριστής.

Αποστολή στην Αυστρία: Παύλος Κουστέρης

Ωστόσο, ο Νταμίρ Κάναντι σκέφτεται με έναν διαφορετικό τρόπο, ο οποίος μάλλον είναι και ο πιο ορθολογικός και αυτό φροντίζει να το υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία.

Μετά το τέλος της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης με την Γκρασχόπερς, αλλά και μετά τη Ζυρίχη, δεν θέλησε να σταθεί τόσο στο αποτέλεσμα, αφού ούτως ή άλλως είναι κάτι που δεν κάνει ποτέ για τα φιλικά, αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει πραγματοποιήσει αλματώδη πρόοδο σε σχέση με το αντίστοιχο σημείο της περσινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ατρόμητου όχι μόνο δεν ξεχνά τις δύο περσινές «εξάρες» στα φιλικά, αλλά φροντίζει να τις υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία για να δείξει τις διαφορές. Παίκτες όπως ο Μάντσον, ο Στρούγγης, ο Νάτσος, ο Λαζαρίδης, ο Καρασαλίδης, ο Γιαννούλης έχουν πραγματοποιήσει πολλά βήματα προόδου και πλέον μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί κόντρα σε πολύ πιο έτοιμες ομάδες, όπως η Ζυρίχη, τη στιγμή που πέρυσι τέτοιο καιρό οι φιλικές »σφαλιάρες» είχαν θορυβήσει πολλούς.

Για την εξέλιξη τέτοιου είδους ποδοσφαιριστών ο Νταμίρ Κάναντι είναι πολύ περήφανος, καθώς έτσι δεν καταγράφεται μόνο η δική του δουλειά και των συνεργατών του, αλλά και των ίδιων των παικτών που συνθέτοντας μια νέα ομάδα 15 ποδοσφαιριστών κατάφεραν να έχουν πετύχει πάρα πολλά σε 12 μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x