Αγγλία

Η μέρα που ο Λουκάκου θυμήθηκε τι δουλειά κάνει!

Ήταν απόγευμα της 31ης Μαρτίου όταν ο Ρομέλου Λουκάκου είχε σκοράρει τελευταία φορά στο Ολντ Τράφορντ.

Ήταν απόγευμα της 31ης Μαρτίου όταν ο Ρομέλου Λουκάκου είχε σκοράρει τελευταία φορά στο Ολντ Τράφορντ και απέναντι στη Φούλαμ πρόλαβε το απόγευμα του Σαββάτου να σπάσει τη γκίνια και να μειώσει τη γκρίνια πριν έρθουν τα Χριστούγεννα!

Ο Βέλγος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε δίχτυα στο «Θέατρο των Ονείρων» για τελευταία φορά τη μέρα που τελείωνε ο Μάρτης γδάρτης και παλουκοκάφτης και «θύμα» του ήταν η Σουόνσι στο δρόμο προς τον υποβιβασμό της στη Championship.

Έκτοτε δοκιμάζοντας την υπομονή του Μουρίνιο και των οπαδών μετρούσε καρτερικά το πότε θα τελείωνε αυτή η δυστοκία.

Η πληροφορία πως ένας σέντερ φορ δεν σκοράρει για εννιά μήνες έχει ιδιαίτερη σημασία. Ναι, αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως δεξί μπακ π.χ το στατιστικό ακούγεται ως απολύτως φυσιολογικό.

Όμως η φανέλα που κάποτε ήταν μόνο με το νούμερο 9 πίσω της (όπως έγραφε ο Μένης Κουμανταρέας) καμαρωτή- καμαρωτή... πολύ πριν αρχίσουν τα νούμερα 85 γιατί κάποιος γεννήθηκε τότε, το 1+9 γιατί... κάποιος μου πήρε «κυρία κυρία» τον αριθμό, το 97 γιατί τότε γνώρισε ο τύπος τη γυναίκα της ζωής του ή το 69 γιατί κάποιος βγάζει γούστα, έχει μια και μόνο αποστολή: να σκοράρει!

Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x