Ισπανία

«Η μεταγραφή του Γοδίν μου στοίχισε λιγότερο από 25 ευρώ»

Η πρόεδρος της πρώτης ομάδας του Ντιέγκο Γοδίν στο Μοντεβιδέο, Γκρασιέλα Κάστρο, μίλησε για τα πρώτα βήματα του Ουρουγουανού αμυντικού που έδωσε τόσα πολλά στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το τέλος του κύκλου του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε ο Ντιέγκο Γοδίν και το ραδιόφωνο της Marca μίλησε με την πρόεδρο της πρώτης ομάδας του Ουρουγουανού στόπερ, Γκρασιέλα Κάστρο.

Η πρόεδρος της Ατλέτικο Σέρο αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Γοδίν στην ομάδα της, της είχε στοιχίσει κάτι λιγότερο από 25 ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε η Γκρασιέλα Κάστρο για τον Γοδίν:

Για το πρώτο "σπίτι" του Γοδίν: «Η μεταγραφή του δεν είχε φτάσει ούτε τα 25 ευρώ. Εκείνη τη στιγμή έπαιζε ως πλάγιος μπακ και εδώ τον δοκίμασαν ως κεντρικό αμυντικό και έτσι έμεινε. Έγινε αρχηγός και σημείο αναφοράς στη γειτονιά μας».

Για κάτι που δεν γνωρίζουμε για εκείνον: «Το 2005 υποβιβαστήκαμε και όταν ανεβήκαμε ξανά η οικογένειά του μας συνόδευσε φωνάζοντας το όνομά του αν και δεν ήταν πια στην ομάδα».

Για την αποχώρησή του από την Ατλέτικο: «Ίσως σκέφτεται ότι είναι το καλύτερο για την καριέρα του, η ηλικία του φυσικά και δεν αποτελεί εμπόδιο. Ο τωρινός αρχηγός μας είναι 42 ετών και συνεχίζει ακάθεκτος μαζί μας».

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Σέρο: «Πάντα είναι ανοιχτές οι πόρτες για εκείνον για να επιστρέψει και να συνταξιοδοτηθεί. Πάντα βοηθά τις χαμηλότερες κατηγορίες δίνοντας στολές και μπάλες. Ποτέ δεν ξέχασε από πού προέρχεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x