Ιταλία

Η Μίλαν πήρε από την Άρσεναλ τον ελληνικής καταγωγής Διευθύνοντα Σύμβουλο

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του μέχρι τώρα Διευθύνοντα Σύμβουλου της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδη. Ο ελληνικής καταγωγής CEO, δέχτηκε την δελεαστική προσφορά των Ιταλών.

Οι μεταγραφές στη Μίλαν δεν αφορούν μόνο το γήπεδο, αλλά και τα γραφεία της. Οι «ροσονέρι» απέκτησαν τον Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος είναι ο μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της Άρσεναλ με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Νότιο Αφρική.

Η ιταλική ομάδα δελέασε τον Ιβάν Γκαζίδη προσφέροντάς του μια ετήσια αύξηση ύψους 1,12 εκατ. ευρώ στον τωρινό μισθό του που φτάνει τα 2,9 εκατ. ευρώ. Επιπλέον θα του προσφερθεί και ένα πακέτο μετοχών της Μίλαν..

Ο νέος CEO της Μίλαν θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Δεκέμβρη του 2018.

Ο 54χρονος Γκαζίδης πήγε στην Άρσεναλ το 2009 και ήταν υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του ρόστερ των «Κανονιέρηδων» τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένου εκείνη του Ουνάι Έμερι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιβάν Γκαζίδη ως CEO της Μίλαν είναι οι ακόλουθες:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αντιμετωπίζω αυτή τη νέα πρόκληση και θα κάνω ό,τι μπορώ για να εξασφαλίσω την επιστροφή της Μίλαν στην κορυφή. Θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα χάρη στους ταλαντούχους παίκτες, το εργατικό προσωπικό και την αθλητική ηγεσία των Λεονάνρτο Ντε Αραούχο, Πάολο Μαλντίνι και Τζενάρο Γκατούζο. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο πρόεδρος Πάολο Σκαρόνι, το διοικητικό συμβούλιο και οι ιδιοκτήτες του συλλόγου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x