Ιταλία

Η Μίλαν πρέπει να πληρώσει 40 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Ρέμπιτς

Σαράντα εκατομμύρια θα πρέπει να καταβάλει η Μίλαν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αν θέλει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Άντε Ρέμπιτς.

Ποσό ύψους 40 εκατ. ευρώ αξιώνει από την Μίλαν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εφόσον η ιταλική ομάδα θέλει να αγοράσει με κανονική μεταγραφή τον Άντε Ρέμπιτς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport».

Εφόσον το deal, πραγματοποιηθεί, τότε τα 20 από αυτά θα καταλήξουν στα ταμεία της Φιορεντίνα, αφού όταν οι «βιόλα» τον πούλησαν στη γερμανική ομάδα αντί 2 εκατομμυρίων ευρώ κράτησαν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50%.

Ο Κροάτης ακραίος επιθετικός, την περίοδο που κατέφθασε στους «ροσονέρι» είχε υπογράψει συμβόλαιο που προέβλεπε διετή δανεισμό, ενώ ο Πορτογάλος Αντρέ Σίλβα, που αγωνιζόταν στους «Αετούς» έκανε το αντίθετο δρομολόγιο.

Μπορεί ο Ρέμπιτς το πρώτο μισό της σεζόν να μην αποτελούσε βασικό γρανάζι της ομάδας, ωστόσο η έλευση του Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία άλλαξε άρδην τα δεδομένα.

Έτσι, ο μέχρι πρότινος παραγκωνισμένος άσος στο σύστημα που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο άρτι αφιχθέντας Πιόλι (4-4-2) συνιστά ακρογωνιαίο λίθο. Του λόγου το αληθές αποδεικνύει ότι στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει βρει δίχτυα έξι φορές.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x