Γερμανία

Η Μόναχο 1860 έβγαλε φανέλα για το… Oktoberfest (pic)

Να τιμήσει την γνωστή βαυαρική γιορτή αλλά και να… μοσχοπουλήσει θέλησε η Μόναχο 1860, κυκλοφορόντας εμφάνιση εμπνευσμένη από το Oktoberfest!

Τι κι αν η Μόναχο 1860 αγωνίζεται πλέον στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου; Το marketing δεν κοιτάζει… κατηγορίες, εξ ου και η διοίκηση των «λιονταριών» προέβη σε μια πολύ «πιασάρικη» κίνηση…

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι οπαδοί της θα μπορούν να προμηθευτούν τη νέα εμφάνιση της Μόναχο 1860, σχεδιασμένη ειδικά για την… περίσταση του πιο γνωστού και παραδοσιακού φεστιβάλ της Βαυαρίας!

Η εν λόγω φανέλα θα είναι συνδυασμός από μπλε και λευκές βούλες, με μπλε κολάρο στο γιακά και τα μανίκια και καφέ σορτσάκι, προκειμένου να παραπέμπει στο κλασικό δερμάτινο παντελόνι που φορούν στην περιοχή.

Η φανέλα κοστίζει 90 ευρώ και οι παίκτες της Μόναχο θα την φορέσουν για πρώτη φορά όταν θα αντιμετωπίσουν τη Βέχεν Βισμπάντεν, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του Ντάνιελ Μπιρόφκα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας 10 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές.

Δείτε εδώ τη φανέλα:



Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x