Νέο… άνοιγμα της Μπάγερν Μονάχου στην ασιατική ποδοσφαιρική αγορά με τη διοίκηση των Βαυαρών να ανακοινώνει σήμερα ότι ξεκινάει τη συνεργασία με την επαρχία του Σάνγι, αλλά και το πρακτορείο «China Sports Futurity».

Με τη σχολή ποδοσφαίρου της Μπάγερν Μονάχου, όπως θα αποκαλείται, να έχει για έδρα την περιοχή Ταϊγουάν, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κίνας, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της χώρα, Πεκίνο.

«Υπάρχει μια πετυχημένη συνταγή και μια διαρκής ανταλλαγή εμπειριών, σταθερή και εντατική παρουσία νέων ταλέντων της Μπάγερν Μονάχου στην Ταϊγουάν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής των πρωταθλητών Γερμανίας στην Κίνα, Ρούβεν Κάσπερ.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν διατηρεί σχολές ποδοσφαίρου και σε δύο ακόμα μεγαλουπόλεις της Κίνας, το Τσινγκτάο και την Σεντσέν, ενώ οι διοικούντες την βλέπουν την ασιατική αγορά, όπως κι εκείνη των ΗΠΑ, ιδιαίτερα σημαντική για την διεθνοποίηση της!

Σπύρος Σιαμπλής

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ