Γερμανία

Η Μπάγερν παίρνει 800 εκατομμύρια ευρώ και τον… Χάμες

Σπουδαία συμφωνία με την BMW ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπάγερν, η οποία θα αποφέρει στον σύλλογο 800 εκατομμύρια ευρώ. Βεβαιότητα από Ρουμενίγκε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες θα είναι του χρόνου στο Μόναχο.

Πολλά εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μπουν στα ταμεία της Μπάγερν Μονάχου, ενώ υπάρχει βεβαιότητα από τον σύλλογο για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Συμφωνία με την αυτοκινητοβιομηχανία BMW που θα αποφέρει σε βάθος χρόνου 800 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου, ανακοίνωσε ο διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Το συμβόλαιο με την τωρινή χορηγό και μέτοχο της Μπάγερν, AUDI, λήγει το 2025, ωστόσο, υπάρχει πρόθεση από τους Βαυαρούς να ξεκινήσουν τη συνεργασία τους με την BMW όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τα 42 από τα 800 εκατομμύρια ευρώ της νέας χορηγίας, αναμένεται να δαπανηθούν στην αγορά του Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, σίγουρος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γερμανίας, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε: «Είμαι σίγουρος πως ο Χάμες θα αγωνίζεται σε εμάς του χρόνου. Ο Κόβατς εκτιμά τις ικανότητές του».

Το συγκεκριμένο μήνυμα του Ρουμενίγκε, είναι σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ξεκάθαρο προς την πλευρά της Γιουβέντους, η οποία φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Κολομβιανού άσου.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x