Γερμανία

Η Μπάγερν θέλει 17χρονο που κοστίζει 15 «χαρτιά»!

Τον Αλφόνσο Ντέιβις έχει… βάλει στο μάτι η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς να κοστολογούν τον 17χρονο παίκτη στα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Σε διαπραγματεύσεις με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, αναφορικά με την απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβιτς. Το… πρόβλημα, όπως αποκαλύπτει η «Bild» τουλάχιστον, είναι ότι η καναδική ομάδα αξιώνει το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων, που μαζί με τα μπόνους ακόμα έξι, θα ανεβάσουν το συνολικό κόστος γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφει η γερμανική εφημερίδα, το Βανκούβερ αξιώνει και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%, με το όλο πακέτο να φαίνεται… υπερβολικό για τους διοικούντες τους Βαυαρούς, οι οποίοι ωστόσο βρίσκονται ήδη στον Καναδά, όπου και συζητούν το ενδεχόμενο της απόκτησης του 17χρονου αριστερού μέσου…

Γεννημένος στον Καναδά, αλλά με ρίζες από την Γκάνα, ο Ντέιβις είχε τρία γκολ και έξι ασίστ σε 29 συμμετοχές την περασμένη σεζόν στο MLS. Το συμβόλαιο του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, αλλά η ομάδα του διατηρεί οψιόν επέκτασης γι’ άλλα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x