Γερμανία

Η Μπάγερν τίμησε Έλληνα δημοσιογράφο

Τον Ασημάκη Χατζηνικολάου για τη συμπλήρωση 50 ετών που είναι μέλος της τίμησε η Μπάγερν Μονάχου.

Είναι το αρχαιότερο μέλος της Μπάγερν στην Ελλάδα. Ο Ασημάκης Χατζηνικολάου βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ειδικής τελετής που έκανε η γερμανική ομάδα για όσους φέτος συμπληρώνουν 50 χρόνια που είναι ενεργά μέλη της.

Η βράβευση έγινε στις 8 Νοεμβρίου στο Business Lounge της Allianz Arena στην οποία έδωσαν το «παρών» παλιά μεγάλα αστέρια της ομάδας που εργάζονται πλέον για την ομάδα. Τον Ασημάκη Χατζηνικολάου τον τίμησε ο πρόεδρος της ομάδας, Καρλ Χόπφνερ ο οποίος έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Έλληνα δημοσιογράφο.

inner

Ο Χόπφνερ στάθηκε την παρουσία του κ.Χατζηνικολάου στην Γερμανία για 40 χρόνια ως αθλητικογράφος στη Βαυαρική Ραδιοφωνία αλλά και ότι στα πρώτα του ταξίδια ως Γενικός Διευθυντής της Μπάγερν το έτος 1983 στα παιχνίδια του Κυπέλλου UEFA με την Ανόρθωση και στον επόμενο γύρο με τον ΠΑΟΚ ήταν μαζί του στην αποστολή και τον βοήθησε όταν τη χρειάστηκε.

inner

Στον Ασημάκη Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει τον αριθμό μέλους 332 από τα περισσότερα από 265.000 που αριθμεί συνολικά, ο Χόπφνερ έδωσε τον επίσημο πάπυρο αλλά και τη χρυσή βελόνα με το διαμάντι (ιδρυτικό σήμα της ομάδας).

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x