Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει για Ντιμπάλα!

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα η Μπαρτσελόνα επιθυμεί την απόκτηση του Αργεντινού της Γιουβέντους ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του Νεϊμάρ που βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου η Μπαρτσελόνα έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα.

Συγκεκριμένα, η «El Mundo Deportivo» αφιερώνει την πρώτη της σελίδα στο μεταγραφικό παζάρι των «μπλαουγκράνα», έχοντας ως τίτλο «Ο Βεράτι πέφτει, ο Ντιμπάλα ανεβαίνει»!

Η απόφαση του Ιταλού μέσου να αλλάξει εκπρόσωπο, με τον Nτι Κάμπλι να αποτελεί παρελθόν και τον Μίνο Ραϊόλα να αναλαμβάνει, περιπλέκει την κατάσταση, ενώ ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει ήδη περάσει στην αντεπίθεση διεκδικώντας τον Νεϊμάρ!

Για αυτό τον λόγο η «Μπάρτσα» επιστρέφει στο «κυνήγι» του Πάολο Ντιμπάλα. Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Παλέρμο κοστολογείται 100 εκατομμύρια ευρώ και προτιμάται σε σύγκριση με άλλους επιθετικούς που βρίσκονται στη λίστα των διοικούντων των Καταλανών όπως ο Αντουάν Γκριεζμαν της Ατλέτικο Μαδρίτης ή ο Οσμάν Ντεμπελέ της Μπορούσιας του Ντόρτμουντ.

Ο Ντιμπάλα δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να υπάρξει συμπαίκτης με τον Λίονελ Μέσι, στο δημοσίευμα ωστόσο αναγνωρίζεται η δυσκολία του να πεισθεί η «Μεγάλη Κυρία» να δώσει την έγκρισή της για τη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x