Γερμανία

Η Ντόρτμουντ όρισε τιμή για τον Ομπαμεγιάνγκ

Η Ντόρτμουντ, μετά την ασφυκτική πίεση που δέχεται από συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ, όρισε τιμή για τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

Το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ όρισε η Ντόρτμουντ, μετά την ασφυκτική πίεση που έχει δεχτεί από «μεγάλους» ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο γεννημένος στις 18 Ιουνίου του 1989 επιθετικός λάμπει φορώντας τη φανέλα της Μπορούσια, προσελκύοντας με τα «κατορθώματά» του το ενδιαφέρον πολλών σπουδαίων συλλόγων της Ευρώπης. Μία εξ αυτών και η Ρεάλ Μαδρίτης με την διοίκηση της «βασίλισσας» να έχει προσεγγίσει ήδη τους ιθύνοντες του γερμανικού κλαμπ, ζητώντας να μάθει το ποσό που θα χρειαστεί να βγει από τα ταμεία της προκειμένου ο Γκαμπονέζος να φορέσει τα άσπρα των «μερένχες».

Μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση είναι η Μάντσεστερ Σίτι (ύψους 65 εκατ. ευρώ), η οποία και απορρίφθηκε. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», οι «κιτρινόμαυροι» αξιώνουν 80 εκατ. ευρώ για να δώσουν την συγκατάθεσή τους για μετακίνηση του ποδοσφαιριστή με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες και τη «μάχη» για την υπογραφή του Ομπαμεγιάνγκ να είναι σκληρή.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x