Ελλάδα

Η νυν ΕΠΟ δίνει υπερασπιστικό ατού στην πρώην ΕΠΟ!

Δόσεις από οφειλές της προηγούμενης διοίκηση της ΕΠΟ πλήρωσε η νυν όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Παρότι το πόρισμα της ελεγκτικής εταιρίας Deloitte είναι επιβαρυντικό για τις σχέσεις ΕΠΟ – Travel Plan, η Ομοσπονδία εξακολουθεί να πληρώνει τις προηγούμενες οφειλές της, απευθείας στο ταξιδιωτικό πρακτορείο!

H εκπομπή "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκάλυψε ότι τη στιγμή που ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Σωτήρης Μπουγιούκος ερευνά την υπόθεση, η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ εξόφλησε στο Travel Plan προσφάτως επιταγή 150.000 ευρώ σε πέντε ισόποσες δόσεις.

Η επίσημη αιτιολογία ήταν η επικείμενη κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού της Ομοσπονδίας από το ταξιδιωτικό πρακτορείο, αλλά το γεγονός ότι το θέμα βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, η ΕΠΟ με την ενέργειά της να εξοφλήσει τη συγκεκριμένη επιταγή, στην ουσία πετάει στον κάλαθο των αχρήστων το πόρισμα της ελεγκτικής εταιρίας, στην οποία η ίδια είχε δώσει τη σχετική εντολή.

Παράλληλα δημιουργεί ένα είδος "δεδικασμένου" για τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Travel Plan, καθώς όλοι αυτοί μπορούν να ισχυριστούν ότι από τη στιγμή που η ΕΠΟ δέχτηκε να προχωρήσει στην εξόφληση της επιταγής, δεν έχουν υποπέσει σε κανένα αδίκημα.

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται μετά την αποστολή του πορίσματος από την Επιτροπή Εξομάλυνσης της Ομοσπονδίας και αφορά στα κακουργηματικά αδικήματα της απιστίας και της υπεξαίρεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x