Stoiximan Super League

Η οικοδομική άδεια απογειώνει τη ζήτηση των εισιτηρίων για το ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ

Περίπου 3.000 εισιτήρια έφυγαν την Δευτέρα για το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ενώ μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για την έκδοση της οικοδομικής άδειας παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα μέσω ίντερνετ.

Σε φουλ ικανοποιητικούς ρυθμούς κινήθηκε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ και την Δευτέρα.

Περισσότερα από 3.000 εισιτήρια έκαναν... φτερά, με το σύνολο πλέον να ξεπερνά τις 15.000 για την αυριανή πρώτη αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στους Ρώσους στο ΟΑΚΑ (20.30).

Μάλιστα, από το απόγευμα και μετά όταν έγινε γνωστό το ότι αύριο οι κιτρινόμαυροι θα έχουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στο ηλεκτρονικό σύστημα πωλήσεων της ΠΑΕ. Έτσι, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αισιοδοξούν πως την Τρίτη, όπου είναι και η ημέρα του κρίσιμου αγώνα για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, η ζήτηση θα κορυφωθεί.

Όσων αφορά τις κάρτες διαρκείας, περισσότεροι από 7.000 Ενωσίτες έχουν ήδη κλείσει τις θέσεις τους ενόψει της νέας χρονιάς. Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στα γραφεία του ΟΑΚΑ θα λειτουργήσει μέχρι τις 14.00 και στη συνέχεια θα κλείσει λόγω των μέτρων ασφαλείας της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x