Αγγλία

Η παραμονή στην κορυφή περνάει από το «Έμιρεϊτς»

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται στο Λονδίνο…υποψιασμένοι για την επιθετική ποιότητα των «κανονιέρηδων».

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται στο Λονδίνο... υποψιασμένοι για την επιθετική ποιότητα των «κανονιέρηδων» αλλά και τις αμυντικές τους αδυναμίες.

Στο Κάρντιφ η «πληγωμένη» στο ψυχολογικό κομμάτι, Λέστερ, στο «Μολινό» η Τότεναμ για το ματς με τη Γουλβς.

Το πρόγραμμα της 11ης «στροφής» ανοίγει με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium», με το σύνολο του Έντι Χάου να έχει μείνει χωρίς ήττα εδώ και δύο μήνες και να βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας! Από την περασμένη σεζόν έχουν να ηττηθούν μπροστά στον κόσμο τους οι «cherries» που θέλουν να βάλουν δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους», τους οποίους προς το παρόν... έβγαλε εκτός διεκδίκησης του τίτλου ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Το απόγευμα, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Ουνάι Έμερι ν' αποφασίζει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Μονρεάλ, Μπεγερίν, Παπασταθόπουλου και Κολάσινατς. «Άλλη ομάδα από αυτή που εμφανιζόταν στο ξεκίνημα της σεζόν» είπε ο Κλοπ για το ματς, με τον Γερμανό να ξέρει πόσο σημαντικό θα είναι για τους «κόκκινους» να φύγουν αλώβητοι από αυτό το ματς.

Η Τότεναμ φιλοξενείται από τη Γουλβς στο «Μολινό» αργά το βράδυ, με τα «σπιρούνια» να έχουν προκριθεί μεσοβδόμαδα στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και να βρίσκουν απέναντί τους μια ομάδα που προέρχεται από δύο ήττες (από Γουότφορντ και Μπράιτον).

Αποφασισμένοι να τιμήσουν τη μνήμη του Βιχάι με νίκη στο Κάρντιφ και να πάνε με το κεφάλι ψηλά στην κηδεία του στην Ταϊλάνδη είναι οι παίκτες της Λέστερ, την... ταλαίπωρη Νιούκαστλ αντιμετωπίζει η Γουότφορντ που πήρε τα πάνω της με δύο σερί «τρίποντα», απέναντι στην ανεβασμένη Μπράιτον παρατάσσεται η Έβερτον, μάχη με φόντο τις... περιπέτειες στα χαμηλά, αυτή στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μπέρνλι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 3/11

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)
Κάρντιφ – Λέστερ (17:00)
Έβερτον – Μπράιτον
Νιούκαστλ – Γουότφορντ
Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι
Άρσεναλ – Λίβερπουλ (19:30)
Γουλβς – Τότεναμ (21:45)

Κυριακή 4/11

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον (17:00)
Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (18:00)

Δευτέρα 5/11

Χάντερσφιλντ – Φούλαμ (22:00)

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x