Αγγλία

«Η περίπτωση του Τζάτζα θυμίζει Μπέρκαμπ»

Την διάθεση του να προστατέψει τον Σιμόνε Τζάτζα, έδειξε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, συγκρίνοντας μάλιστα τον Ιταλό με τον Ντένις Μπέργκαμπ.

Ο Σιμόνε Τζάτζα μεταπήδησε το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους στη Γουέστ Χαμ, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στην Premier League, προβληματίζοντας τους φιλάθλους των «σφυριών».

Παρόλα αυτά, ο προπονητής του στη λονδρέζικη ομάδα, Σλάβεν Μπίλιτς, πιστεύει σε αυτόν και θέλησε να τον παραλληλίσει με τον Ντένις Μπέργκαμπ: «Είναι ένας παίκτης που ήρθε σε μια ξένη χώρα για αυτόν. Οι καινούριοι ποδοσφαιριστές θέλουν χρόνο. Θυμάμαι πως ο Ντένις Μπέργκαμπ χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για να δείξει τις δυνατότητες του».

«Είναι ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται ακόμα και στους καλύτερους παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό. O Τζάτζα δεν έχει παίξει αρκετά παιχνίδια με την ομάδα μας, άρα είναι αρκετά δύσκολο να δείξει από τώρα τι μπορεί να κάνει», τόνισε στο τέλος ο Κροάτης τεχνικός.

Να τονίσουμε πως ο Ιταλός φορ θυμίζει έντονα σε κάτι τον παλιό παίκτη της Άρσεναλ, αφού και οι δύο τους φοβούνται τα αεροπλάνα.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x