Ισπανία

Η «πίτσα του Λούκας Βάσκεθ» είναι το πιο διάσημο πιάτο στην πόλη που παίζει αγώνα Κυπέλλου η Ρεάλ

Μια ιδιαίτερη σχέση έχει ο Λούκας Βάσκεθ με την πόλη στην οποία παίζει απόψε αγώνα Κυπέλλου η Ρεάλ Μαδρίτης.

Έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό με τη Μελίγια, την πόλη της οποίας την ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα στο Κύπελλο η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ο παίκτης της ομάδας, Λούκας Βάσκεθ. Η σύζυγός του, Μακαρένα Ροντρίγκεζ είναι από εκεί, οπότε ο ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» είναι γνωστός σε αυτά τα μέρη, ειδικά σε ένα εστιατόριο το οποίο επισκέπτεται συχνά.

Πρόκειται για την πιτσαρία «Anthony» που βρίσκεται στην ένα από τα πιο κεντρικά δρομάκια της Μελίγια. Μια μέρα, μετά από ένα γεύμα, ζητήθηκε από τον παίκτη της Ρεάλ να σχεδιάσει την ιδανική για εκείνον πίτσα.

Ο Λούκας επέλεξε τα συστατικά του: κοτόπουλο, τόνο, πεπερόνι και κρεμμύδι. Την επόμενη μέρα η πίτσα του Λούκας ήταν ήδη μέρος ενός μενού με περισσότερα από 300 πιάτα.

Ο Αντόνιο, ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, είναι φανατικός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και στο εστιατόριο υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του ίδου με τα είδωλα της ομάδας.

Η επίσκεψη της Ρεάλ στην πόλη της Μελίγια είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός για τον Αντόνιο και το προσωπικό της πιτσαρίας. Είναι υπερήφανοι για την φιλία τους με τον Λούκας και άνοιξαν σήμερα, μέρα που συνήθως είναι κλειστά, ειδικά για να υποδεχτούν τον κόσμο που θα πάει να δει τους 13 φορές πρωταθλητές Ευρώπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x