Stoiximan Super League

Η πολιτική του Παναθηναϊκού στα θέματα ανανεώσεων

Όπως τονίζουν από τον Παναθηναϊκό, το ζήτημα στις ανανεώσεις δεν είναι οικονομικό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ρίξει εδώ και καιρό το βάρος στις ανανεώσεις. Μετά τις επεκτάσεις συνεργασίας με Μαυρομμμάτη, Εμμανουηλίδη και Θεοχάρη, άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη και αργότερα με Ινσούα.
Οι συζητήσεις συνεχίζονται και μέχρι τώρα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Οι οριστικές εξελίξεις θα έρθουν τις επόμενες μέρες. Όπως τονίζεται από την ομάδα, το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Άλλωστε, το αν υπάρχει μια διαφορά 30-40 χιλιάδρων ευρώ με έναν παίκτη δεν είναι κάτι που χρειάζεται υπέρβαση στο μπάτζετ, προκειμένου να καλυφθεί.

Από το τριφύλλι λένε ότι το θέμα είναι ξεκάθαρα πολιτικής της ομάδας, στα θέματα των συμβολαίων σε σχέση με τις ισορροπίες εντός ομάδας.

Υπάρχουν νόρμες που ακολουθούνται από το σύλλογο, με κάθε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε συγκεκριμένη κατηγορία, ανάλογα με την αξιολόγηση που έκαναν στο τέλος της σεζόν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης. Αυτή είναι η φιλοσοφία στις συμφωνίες. και ο προπονητής της ομάδας.

Επομένως ο σύλλογος στις προτάσεις που κάνει στους ποδοσφαιριστές κινείται με αυτή τη φιλοσοφία. Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να συμφωνεί με αυτή την αξιολόγηση ή να αξιολογεί διαφορετικά τον εαυτό του, όμως το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ενεργεί βάσει της συγκεκριμένης πολιτικής του δίχως παρέκκλιση, όπως τονίζεται από το κλαμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x