Ισπανία

Η «προδοσία» του Πέρεθ και η ανασφάλεια έστειλαν τον Ρονάλντο στο Τορίνο

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην Ισπανία για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τους λόγους για τους οποίους ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους επιχειρεί να εξηγήσει η Mundo Deportivo.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της καταλανικής (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) εφημερίδας, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ αισθάνθηκε προδομένος από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και μεγάλη ανασφάλεια για τα οικονομικά του.

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του διεθνούς άσου ήταν τα οικονομικά του, κάτι που φρόντισε να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που είχε στο τέλος της σεζόν 2016/17 με τον Ζόρζε Μέντες και τους δικηγόρους του.

Μάλιστα, δημοσιεύματα εκείνης εποχής υποστήριζαν πως ο Ρονάλντο έλεγε στους συνεργάτες του πως «πληρώνω κάθε φορά 30% παραπάνω στον λογιστή μου γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά. Το μόνο που έμαθα στη ζωή μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και γι' αυτό θέλω προστασία στα οικονομικά μου».

Επίσης, ο Πορτογάλος περίμενε νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικά όρους από τη Ρεάλ, ώστε να λυθεί το θέμα της εφορίας, όπως συνέβη και στην Μπαρτσελόνα σε ανάλογη υπόθεση με τον Λιονέλ Μέσι.

Αυτό δεν έγινε και ο 33χρονος σήμερα παίκτης έκανε λόγο για «προδοσία» από την πλευρά του Φλορεντίνο Πέρεθ και έτσι έλαβε την απόφαση να αφήσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και να μετακομίσει στο Τορίνο.

Ο Ρονάλντο αισθανόταν μεγάλη μοναξιά και ανασφάλεια, όπως προσθέτει η Mundo Deportivo, και προτιμούσε τις περισσότερες από τις ελεύθερες ώρες του να τις περνάει στο γυμναστήριο προκειμένου να ξεχνιέται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x