Stoiximan Super League

Η προϊστορία στο Περιστέρι πρέπει να είναι «οδηγός» του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να χάσει βαθμούς και είναι δεδομένο πως τόσο ο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες έχουν καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ατρόμητο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί την Κυριακή το απόγευμα με τον Ατρόμητο, σ’ ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι απέναντι στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να χάσει βαθμούς και είναι δεδομένο πως τόσο ο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες έχουν καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει ο συγκεκριμένος αγώνας για τους πειραιώτες.

Ένα πράγμα πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους για να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι το ματς στο Περιστέρι. Η προϊστορία στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, φανερώνει ότι η ομάδα του Περιστερίου βάζει πάντα δύσκολα στους ερυθρόλευκους.

Όχι μόνο στο Περιστέρι αλλά και σε παιχνίδια που έχουν γίνει στο Καραϊσκάκη (ήττα με 3-2) αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε πάρει το τρόπαιο νικώντας 2-1 με γκολ του Φουστέρ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Στο αντίστοιχο περσινό ματς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ατρόμητος είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πετύχει σημαντικές νίκες στο γήπεδο του Περιστερίου, αλλά υπάρχουν και ματς που ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει την «ζημιά» στον Ολυμπιακό. Κι αυτό φανερώνει πολλά για την εξέλιξη που έχουν τα παιχνίδια των ερυθρόλευκων στο Περιστέρι. Μιλάμε για παιχνίδια – ντέρμπι και δε νομίζουμε ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό και στο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα του Ατρόμητου.

Οι πειραιώτες πρέπει να πάνε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο ντέρμπι και να έχουν στο μυαλό τους πως ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Το έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια της φετινής σεζόν κι αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μάχη σε κάθε εκατοστό του γηπέδου, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επιδείξουν τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης στο ματς με τον Ατρόμητο για να πετύχουν τον στόχο τους. Δεν το έκαναν σε κάποια παιχνίδια και το πλήρωσαν ακριβά. Τώρα όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο στραβοπατήματος κι αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουν καλά προπονητής και παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Ατρόμητο αλλά για να τα καταφέρουν οι πειραιώτες θα πρέπει να μην έχουν τη νοοτροπία και την εικόνα που είχαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ, που επίσης είχε προηγηθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων Εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x