Stoiximan Super League

Η πρόκριση φέρνει μεταγραφή για τον Ατρόμητο

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί για τη διοίκηση του Ατρόμητου η υλοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής στην περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί η πρόκριση επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης την Πέμπτη. Κανένα θέμα με Μαρτίνες.

Τον μεγάλο ενθουσιασμό στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, προκάλεσε –και φυσιολογικά- η νίκη του Ατρόμητου μέσα στη Σουηδία επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης, κι όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος, αλλά και λόγω εμφάνισης.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας βλέπει μετά από χρόνια την καλοκαιρινή προετοιμασία να εξελίσσεται καλύτερα του αναμενομένου και να βγαίνουν σε απόλυτο βαθμό τόσο οι μεταγραφές, όσο και το «στοίχημα» του προπονητή που ακούει στο όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Για αυτούς τους λόγους, ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ακόμα μία μεταγραφή στην περίπτωση που τελικά επιτευχθεί την ερχόμενη Πέμπτη η σχεδόν βέβαιη πρόκριση στα play-off του Europa League. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί μόνο σε αυτή την περίπτωση.

Η θέση στην οποία θα υπάρξει ενίσχυση είναι στη μεσοεπιθετική γραμμή με παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο σε θέση πίσω από τον επιθετικό όσο και στα άκρα. Πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι ο Μίλος Στόιτσεφ που αγωνίζεται στη Σαράγεβο και οι ιθύνοντες του Ατρόμητου είχαν εντυπωσιαστεί με τα περσινά του κατορθώματα στα δύο ματς για τα προκριματικά του Europa League.

Πρόκειται για έναν 27χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την τεχνική του και τη δυνατότητα δημιουργίας σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Το θετικό στην περίπτωση μεταγραφής του στον Ατρόμητο είναι ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, με συνέπεια η Σαράγεβο να μην έχει τη δυνατότητα να αξιώσει πολλά χρήματα, αφού πιθανότατα θα τον χάσει ως ελεύθερο σε 6 μήνες.

Την ίδια ώρα πάντως στον Ατρόμητο δεν μένουν μόνο σε αυτή την περίπτωση, αφού έχουν προχωρήσει και άλλες υποθέσεις οι οποίες μόνο αμελητέες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι θέμα Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας συζητούν μόνο για δανεισμό του Αργεντινού για τον οποίο δαπάνησαν 600.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν πριν από τρεις μήνες από τον Παναιτωλικό και στον Ατρόμητο δεν συμφωνούν με αυτή την προοπτική.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x