Stoiximan Super League

Η «ψαχτική» του μάνατζερ του Λιβάγια και ο... Τάνκοβιτς

Πώς μπορεί να συνδέεται το όνομα του Μουάμερ Τάνκοβιτς με τον Μάρκο Λιβάγια, τι λέει ο περίγυρος του Σουηδού επιθετικού αλλά και η πιάτσα για τα ταξίδια του μάνατζερ του Κροάτη φορ της ΑΕΚ.

Την περίπτωση του Μουάμερ Τάνκοβιτς εξετάζει η ΑΕΚ, όπως αποκάλυψαν τα σουηδικά Μέσα.

Ο 24χρονος φορ απασχολεί δεδομένα την Ένωση, έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος αλλά κοιτάζει προς την πόρτα της εξόδου αφού έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι δεδομένο και ο περίγυρος του Σουηδού φορ το επιβεβαιώνει, χωρίς να αναφέρει παραπάνω ή να κάνει λόγο για πρόταση. Το περιβάλλον του υποστηρίζει πως ο «Μούγιο» δείχνει θετικός στο ενδιαφέρον της Ένωσης και στο όλο πρότζεκτ της ομάδας, για το οποίο έχει ήδη πληροφορηθεί. Ένα από αυτά είναι και το νέο γήπεδο που δημιουργεί η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο... εξιτάρει τον ποδοσφαιριστή.

Φυσικά, μπορεί εύκολα να συνδεθεί το όνομα του Μουάμερ Τάνκοβιτς με ενδεχόμενη πώληση από το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόκτηση επιθετικού αφού η Ένωση έχει τον Ολιβέιρα για βασικό, τον Γιακουμάκη για back-up, ενώ και ο Λιβάγια χρησιμοποιείται σε αυτή την θέση. Δεν πρέπει να παραλείψουμε, βέβαια, να πούμε ότι ο Τάνκοβιτς μπορεί να παίξει κάλιστα και ως εξτρέμ, θέση στην οποία η ΑΕΚ χρήζει ενίσχυσης.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν αποκλείεται να συνδέονται και με το όνομα τού Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ μπορεί να μην δείχνει διάθεση να φύγει αλλά ο μάνατζέρ του κάνει την... ψακτική σε διάφορα πρωταθλήματα τού εξωτερικού. Όπως σε αυτό της Γερμανίας και της Ιταλίας, όπου έχει εξαιρετικές σχέσεις, ενώ θεωρεί πως ο Λιβάγια μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρωταθλήματα και να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία μετά το πέρασμά του από Ίντερ, Αταλάντα και ‘Εμπολι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x