Ισπανία

Διατεθειμένη να δώσει 116 εκατ. για Σάντσο η Ρεάλ Μαδρίτης

Το ερχόμενο καλοκαίρι η «Βασίλισσα» προτίθεται να δώσει ένα μεγάλο ποσό για να κερδίσει τον παίκτη της Ντόρτμουντ απ΄ τους υπόλοιπους μνηστήρες του.

Οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Τζέιντον Σάντσο από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το προσεχές καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αφού οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον 19χρονο εξτρέμ έχουν κάνει «ουρά».

Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και η προηγούμενη ομάδα του, Μάντσεστερ Σίτι, φέρονται διατεθειμένες να εντάξουν τον Άγγλο εξτρέμ στο δυναμικό τους.

Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να εκταμιευτεί ένα ποσό τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την αγγλική «Daily Mail», η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να ξοδέψει 116 εκατ. ευρώ για να είναι αυτή η νικήτρια στη «μάχη» απόκτησης του Σάντσο. Η «Βασίλισσα» έχει στο ρόστερ της δύο εξίσου νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση, τους Βινίσιους και Ροντρίγκο, ωστόσο αυτό δεν θα την εμποδίσει να επενδύσει στο μεγάλο ταλέντο του παίκτη της Ντόρτμουντ.

Ο 19χρονος έχει φέτος 4 γκολ και 7 ασίστ σε 14 παιχνίδια με τους Βεστφαλούς και στοχεύει να ξεπεράσει τις περσινές του επιδόσεις, όταν «έγραψε» 13 τέρματα και 19 τελικές πάσες σε 43 αγώνες.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x