Ιταλία

Η Ρόμα μπορούσε να πάρει… κοψοχρονιά τον Λαουτάρο!

Τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ρόμα να κάνει δικό της τον Λαουτάρο Μαρτίνες μ’ ένα ποσό χαοτικά μικρότερο απ’ αυτό που θα πουληθεί τώρα από την Ίντερ αποκάλυψε γνωστός μάνατζερ στην Ιταλία.

Τα μαλλιά τους θα τραβάνε στη Ρόμα με τις εξελίξεις στη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα γνωστού μάνατζερ στην Ιταλία.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», ο Λουίς Ρούτσι αποκάλυψε ότι οι «τζιαλορόσι» θα μπορούσαν προ διετίας να έχουν αγοράσει τον Αργεντινό επιθετικό μ’ ένα χαοτικά μικρότερο ποσό από τα 111 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του τώρα στην Ίντερ.

«Προσέφερα τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην Ρόμα τον Ιανουάριο του 2018 για 8 εκατ. ευρώ. Αυτή ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του από την Ράσινγκ εκείνη τη στιγμή, αλλά οι τζιαλορόσι δεν έκαναν χρήση του δικαιώματος που είχαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σημείωσε ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε δείξει και η Ατλέτικο (χωρίς να προχωρήσει το θέμα), καταλήγοντας:

«Στις 20 Ιανουαρίου του 2018 ο πρόεδρος της Ράσινγκ άλλαξε το ποσό της ρήτρας, την ανέβασε στα 20.000.000 ευρώ και ύστερα ήρθε η Ίντερ και τον απέκτησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x