Αγγλία

Η Σάντερλαντ έδιωξε τον Εντόγκ

Στη λύση της συνεργασίας της με τον Ντιντιέ Εντόγκ προχώρησε η Σάντερλαντ, λίγες μέρες μετά και την απομάκρυνση του Πάπι Γκιλαμπογκί.

Στην απόφασή της να αποδεσμεύσει τον Ντιντιέρ Εντόγκ προχώρησε η διοίκηση της Σάντερλαντ. Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος υπήρξε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «μαυρόγατων» με ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, εμφανίστηκε τη Δευτέρα για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά το καλοκαίρι, καθώς έλειψεε χωρίς να πάρει κάποια σχετική άδεια.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν δώδεκα μέρες και με τον 29χρονο Σενεγαλέζο, Πάπι Γκιλαμπογκί, όταν επέστρεψε μετά από 72 μέρες αδικαιολόγητης απουσίας. Η ομάδα του Τζακ Ρος δεν ήθελε τέτοιες συμπεριφορές στο σύνολό της στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της Αγγλίας, μετά και την καταστροφική της πορεία την περυσινή σεζόν.

Ο Εντόγκ είχε αποκτηθεί από τη Λοριάν το 2016 με ποσό ρεκόρ για το σύλλογο και τον Γκαμπονέζο μέσο να αγωνίζεται στη Γουότφορντ το δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x